Shop Mobile More Submit  Join Login
Dites-moi Ce Qui Se Passe by Starlene Dites-moi Ce Qui Se Passe by Starlene
A silly little doodle to test my new Copics out.

This is what I always think when I listen to the French Concept Album version of Fantine's Arrest.
Javert there, besides being quick to jump into conclusions (in the second line of the song he asks who is dead and who has killed), strikes to me as a guy who would highlight his words with an interpretive dance.
Maybe it's just the very rhythmic orchestration.

Les Mis is not mine.
Add a Comment:
 
:iconkoenigskupfer:
Koenigskupfer Featured By Owner Mar 11, 2014  Student General Artist
Thanks for introducing me to the french concept songs. (I don't understand a word... maybe one or two... but who cares? xD)
This totally made my day... xDDDD Thanks to you every time I listen to this song I see him dancing... but you're right! And damn I can't stop laughing! xD
Please don't get me wrong... I like the song and all but... Javert dancing?! xDDDDDD Look at Fantine, she's all like: "What the...?!"

And like I said: I really like your style und the way you color... it's awesome. :dummy:
Reply
:iconstarlene:
Starlene Featured By Owner Mar 11, 2014  Hobbyist General Artist
Haha, no problem at all! It's a fun album! :D And a bit bizarre too, true. Besides Disco Javert, it seems the whole group of Les Amis is in a constant Saturday night fever, too... ;)

And thanks! :hug:
Reply
:iconkoenigskupfer:
Koenigskupfer Featured By Owner Mar 12, 2014  Student General Artist
Disco Javert (with a really sexy voice... xP), Saturday night fever Amis... vive la france! xD

You're welcome. :hug:
Reply
:iconmimimarquez16:
MimiMarquez16 Featured By Owner Oct 27, 2013  Student General Artist
Yay! Someone else who understands Rock n' Roll Javert! I also like the Disojolras, or at least I think he has that vibe.
Reply
:iconstarlene:
Starlene Featured By Owner Oct 28, 2013  Hobbyist General Artist
Haha, I agree about the Discojolras – someone should combine the Javert and Enjolras from this album in one drawing... :D
Reply
:iconmimimarquez16:
MimiMarquez16 Featured By Owner Oct 28, 2013  Student General Artist
 If I could master the concept of drawing men that don't look feminine I would totally do it :D
Reply
:iconlikerenfieldsyndrome:
LikeRenfieldSyndrome Featured By Owner Nov 3, 2012  Student Writer
The concept album has everything, my god. (TBH, though, I think it's my favorite recording. Even though it's WAAY different from the other versions.)
Reply
:iconstarlene:
Starlene Featured By Owner Nov 4, 2012  Hobbyist General Artist
Yep. It's pretty amazing to hear how the show was originally!
Reply
:iconnotpotable:
NotPotable Featured By Owner Jul 29, 2012
Oh wow, I simply faved this weeks ago without ever leaving a comment. I stink!

It's thanks to you again that I first learned about the French Concept Album! And then I bought it and spent time looking up translations and had so much happytime. :aww: And you're right, it totally does sound like Javert ought to be dancing to that song.
Reply
:iconstarlene:
Starlene Featured By Owner Jul 30, 2012  Hobbyist General Artist
I'm apparently turning into an influential person... :D
Heh, glad you got the concept album! It's weird, but I love hearing how everything started. Disco!Javert and Disco!Amis and all.
Reply
:iconpiippab:
PiippaB Featured By Owner Nov 9, 2011  Hobbyist
...Se kyllä kieltämättä kuulostaa ihan siltä kun se tanssis samalla. :D
Tää on taas yks niit hetkii ku voin vaan harmitella, etten ruvennu lukeen ranskaa kun siihen tuli ekan kerran seiskalla mahollisuus, vaikka pienempänä olin ihan intsinä siitä... ;) Tiesin, että nää päivät viel koittais!

Tää on vaan loistava! Javertin asento on ihan paras. Voin niin kuvitella kaikki muut seisomassa/mitä ikinä tekevätkään paikallaan laulamassa ja aina ku tulee Javertin osuus niin se alkaa yksinään bailaamaan. :XD:
Reply
:iconstarlene:
Starlene Featured By Owner Nov 9, 2011  Hobbyist General Artist
Älä turhia harmittele. Minä olen lukenut viitoselta asti, ja jatkuvasti on vaikeaa enkä mitään ymmärrä. Hyvä jos osaisin edes kysyä tietä ranskaksi vieläkään, ihän oikeasti!

:D Kiitos! Tämän haluaisin nähdä livenä... XD

Tomorrow is the judgement day - eiku mitä. Huomenna ÅSTiin kierrokselle. Nyt hermot on noussu niin pintaan, että alkaa sattua... ;P
Reply
:iconpiippab:
PiippaB Featured By Owner Nov 10, 2011  Hobbyist
Okei, no se on vaikea kieli..! :D

SAMOIN. SAMOIN.

ÄÄÄÄÄÄÄRHAKLDHJSA KERRO! :D:D
Reply
:iconstarlene:
Starlene Featured By Owner Nov 10, 2011  Hobbyist General Artist
Kerron joskus paremmalla ajalla (lue: viikonloppuna kun pitäisi lukea kokeisiin! ;)) enemmän, totean nyt vain seuraavaa:
MULLA OLI KIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D :D :D :D
kuvia en harmi kyllä saanu. :/
Reply
:iconpiippab:
PiippaB Featured By Owner Nov 12, 2011  Hobbyist
Okei! :D
No ei voi mitään, pääasia että oli KIVAAAAA! :la::la:
Reply
:iconstarlene:
Starlene Featured By Owner Nov 12, 2011  Hobbyist General Artist
Mun pitäisi itse asiassa kirjoittaa journaliin toissapäiväisestä... Vaan koska oot yks niitä harvoja ihmisiä, jotka jaksaa kuunnella meikäläisen Les Mis -jorinoita, ansaitset kunnon selostuksen ensin! Here goes!

Eli aloitin hakemalla lippuni teatterin aulasta (eturivi, paikka 8, täydellistä! Ja lipussa vieläpä lukee "fribiljett"! :D), kun oikea lippukassa oli kiinni jostain syystä... Matkalla ulos sieltä takasin sinne Hansan lippukassalle Runea odottamaan melkein kävelin Söreniä päin. Iiks. :D No, kytsin siinä lippukassan vieressä ja kattelin kun muutama näyttelijä meni siitä viereisestä ovesta sisään - ja sitten, just ajallaan, Rune tuli hakemaan mut.
No, se kierrätti mua aika pikamarssivauhtia ympäri teatteria (ja silti siihen meni melkeen puol tuntia! Rune hoki vielä koko ajan, että "this is a really small theatre" - miten niin! Musta näytti, et siellä on suunnilleen kolkyt kilometriä käytävää!)... Mun laskujen mukaan neljä kerrosta ja jonkunlainen kellarityyppinen taso, rutosti kaikkia hienoja huoneita joka paikassa... Sinne vaatevarastoon ois voinu jäädä asumaan, niin paljon hienoja kuteita! Tai peruukkihuoneeseen, olisin niin halunnu yrittää tunnistaa, kelle hahmolle mikäki tukka kuuluu... Ompelimossa oli aivan UPEITA luonnoksia Les Misin vaatteista! Se Cosette... :heart: Voi hitto, niistä kun sais kopiot omalle seinälle, tosikauniita! Niillä on siellä muuten jonkunlainen kattoterassiki. Saunaa en nähny...
No, siinä sitten jotain näyttelijöitäki moikattiin matkan varrella! Sanoin jopa Metsäkedolle et "terve!" - ja se katto takas sellasella ilmeellä, et kuka toi on ja miks se hiihtää mun pukkarin ulkopuolella... ;P
Ja sit pysähdyttiin Runen kans lavalle ja se selitti vähän, et miks se esittää Enjyä niinku se sitä esittää - ja se on siis aivan järkyttävän mukava ihminen!!! Mua hermostutti taas aivan törkeesti kun odotin - mut se helpotti heti ku pääsin sinne sisään ja aloin jutella Runelle, sille on tosi helppo puhua!
No, sitte tuuppasin sille uudet Sankarit. Se ei vaikuttanu kovin loukkaantuneelta mun näkemyksestäni, onneks... :D

Sitte odottelin vähän aikaa teatterin aulassa ja pääsin kattomaan niiden lämmittelyjä! Ku Rune tuli hakemaan mut sinne, se alko puhua mulle ruotsia, vaikka olin just puol tuntia sitte pahotellu, että hyvä kun osaan sitä lauseenkaan vertaa... Eli ei sillä kovin pitkä muisti taida olla. ;) No, kattelin sieltä katsomon puolelta ku ne lämmitteli, Sören veti niille äänenavauksia. Ja mä puhuin Sörenin kanssa!! Saat lukea koko keskustelun tässä:
Sören (huutaa lavalta mun suuntaani): Hei! Kiitti piirroksesta, se on hieno!
Minä: Kiitti!
Sören: Nää on meidän lämmittelyt. Mutta nää ei auta.
Minä: *melkein hysteeristä naurua*

...ja siinä kaikki. Että aika fail keskusteluksi... XD Miten niin ne ei auta..?
Ja sit ne laulo Än en dagin. :heart: Aivan upeeta, vaikkei ehkä ihan yhtä upeeta ku sitte oikeessa näytöksessä... Mut taputin ja hurrasin sieltä katsomosta. :D Sitten Rune saatto mut ulos ja sain taas jonku brohug-tyyppisen puolikkaan halauksen ku kuulemma sillä on flunssa ja se ei haluu tartuttaa. Ei sitä ainakaan äänestä erottanu, onneks!

Ja oli se esityski tosi ihana! Mulla ei ikinä oo ollu kivempaa - I Dreamed a Dreamin aikana oli pakko tietosesti lopettaa hymyileminen, ja sit alotin taas ja poskiin sattu väliajalla kun olin hymyilly niin paljon, oikeesti!
Ja sitten aivan lopussa, just ennenku verho meni alas viimestä kertaa, Rune hymyili mulle ja nosti molemmat peukut pystyyn. :aww: Nousin muuten permannolta ekana seisomaan, ja suurin osa seuras mun esimerkkiä. :la: :la: :la: Lopultaki uskalsin! Ja alotin joka toiset väliaploditkin... ;P

Ja tämähän ei lopu edes tähän!
Torstai-iltana sain sitte jostain mysteerisyystä Valdelta, siis siltä ÅSTin ekstralta jota haastattelin keväällä, dART-watchin - tässä on nyt meneillään sekä stalkkausta ja vastastalkkausta, selvästi! Ja se, ihan spontaanisti, kysy multa et haluisinko tietää, kuka näyttelijä on kukaki opiskelijoista, ja lähetti mulle listan - lopulta tiedän varmuudella, kuka on Feuilly! :D Jes!
Ja sitten... Kun annoin Sankarit Runelle, niin se sano, et sen pitäs varmaan antaa mulle joku vastalahja... Minä kohteliaana tyttönä sanoin että eikä mitään, antohan se mulle jo sen lipun. Mut sitte junassa kotiin sain idean ja keräsin rohkeuteni, ja kotona pistin sille sähköpostia, että mä olen sittenkin keksiny, mitä haluisin vastalahjaks. Pyysin siltä haastattelua mun blogiin. Nyt peukut pystyyn, et se sanoo joo - sille harmillisen ominaisella tavalla se ei nimittäin oo vastannu vielä mitään... ;P Mut hitto, olishan se komeeta saada jonku oikeen näyttelijän haastattelu sinne! Voi nimittäin olla, että kestää hetki, ennenku tutustun kehenkään toiseen näyttelijään tarpeeks hyvin, että voin pyytää haastattelua... No, saa nähdä, parasta toivotaan mutta pahimpaan valmistaudutaan. Pakkohan sekin on ymmärtää, jos se ei halua tulla haastatelluks.

Ja ens viikolla Runen vika esitys.
En ala mitään, en todellakaan haluu et se lähtee - mut onneksi minä ja ~Voikkuinen päästään moikkaamaan sitä vielä sillonki... :heart:

Så där!

Ja hei, vähän asian vierestä vielä!
1. ÅSTilla on hienot uudet nettisivut, 2. siellä on pikkupätkä Än en dagiaki kuunnteltavana, 3. mutta se Terje Vigen -pätkä, missä Alexander laulaa... :heart: Ootko ajatellu mennä kattomaan tota Terje Vigeniä? Mä en aluks ajatellu, onhan se vähän hölmöä tulla Keravalta tunninmittasen monologimusikaalin takia, mistä en kielimuurin yli mitään edes ymmärrä... Mut musta se pätkä on niin upea, et mun on pakko mennä kattoon se, ostan lipun nyt tänään. Muutenki, tykkään Alexanderin äänestä joka kerta vaan enemmän!
Reply
:iconpiippab:
PiippaB Featured By Owner Nov 12, 2011  Hobbyist
Oi suurkiitos, olen otettu ja tunnen itseni nyt varsin etuoikeutetuksi! :D Ihana kuulla et meni noin hyvin ja oli varmast oikeesti ihan älyttömän kivaa! Mun mielikuvituksen rajat alkaa jo tulla eteen kun luen kaikkee, mitä sä oot päässy kokemaan! Nyt saat jotain kommentinpoikasta..

Ihan ensinnäkin, oisit vaan kävelly Söreniä päin! XDD :heart: Joo sitten.
Miten sulla meni se lipun hakeminen? Kun tunnuit vähän jännittävän sitä. Onnistuko Runen nimen lausuminen ja katottiinko sua oudosti?
No, ilmeisesti Rune on sitten ollu aika paljon isommissaki teattereissa... :D Ei munkaan mielestä ÅST kyllä mikään hirveen pieni teatteri oo, vaikuttaa just et siellä on ihan hirveesti kerroksia ja muuta, vaikka ainaki näyttämöt (tai en tiiä muista) onki ihanan pieniä!
Oikeesti ÄÄÄÄÄÄÄÄ noi vaatevarasto ja peruukkihuone ja kaikki luonnokset!! :love: Voin niin kuvitella, et oisin kans halunnu jäädä asumaan, jos sellasiin ois ylipäätään päässyt! Kauanko sait niitä ihailla? Pitiks Runen hoputtaa sua eteenpäin? :D
XDDD EIkä sulla oli eeppinen tapaaminen Metsäkedon kanssa!!

Runen muisti... :heart: :XD: Jouduit siis varmaan muistuttamaan sitä ruotsinkielentaidoistas?
JA mitä vielä muka fail keskustelu Sörenin kanssa! Just paras! Ihana oikeesti "Nää on meidän lämmittelyt. Mutta nää ei auta." XD Mistäköhän se tosiaan niin päätteli. Vaikka ei sovi kyseenalaistaa, kyllä se varmaan tietää. XD

Mahto tulla tosiaan posket kipeeks! Ja jee, olit rohkea! Ihan mahtavaa, et muutkin nousi siellä seisomaan! :la: Hyvä yleisö!! Voin vaan kuvitella, millanen tunnelma siellä on ollu.. <3

Vautsi! :D No nyt oot taas askelta enemmän perillä asioista. Ja toivottavasti Rune suostuu haastateltavaks - en kyllä nää mitään syytä miks se ei suostuis, joten pidetään peukkuja! ;) Sitten kun se joskus taas vastaa.

Niin pääsetteks te vielä moikkaamaan sitä esityksen jälkeenkin? owo Sen on paras olla parantunu flunssastaan siihen mennessä niin voitte halata oikeen kunnolla!

1. Joo, kävin kattomassa noita ÅSTin sivuja. Ihan kivat, tuntuu vaan toimivan mulla hitaammin kun entiset, mutta ei se haittaa. Ja minkähän takia tuolla Les Mis "i rollerna" -osiossa puolet hahmojen nimistä on pienellä alkukirjaimella? XD 2. Än en dag! :heart: Siistiä, että sen voi kuunnella tuolta! 3. Lycken ääni on UPEA. Ja toi kappale, mikä tuolla on...! djsakljakl, en mä kai oo menossa, en ainakaan usko... :(
Reply
:iconstarlene:
Starlene Featured By Owner Nov 12, 2011  Hobbyist General Artist
Musta on vaan kiva, että joku kuuntelee - mun oli pakko koulussa väkivalloin ahdistaa mun kavereista sitä, jolla oli kurkku kipeenä, ku se ei pystyny karjumaan, et oo jo hiljaa... ;) Oon mäki kauhee ihminen, tiedän! ;P

Olis, jälkiviisaana, pitäny pysäyttää Sören siihen paikkaan ja rääkästä et "SUN JAVERTIS ON UPEA, HYVÄ IHMINEN" - kun se kommunikointi silloin myöhemmin oli vähän mitä oli... ;) No, ehkä vielä joskus! Musta tulee noille iilimatomainen fani, varmasti tapaan ne vielä... ;P No joo, ahnehtimista! Mutta saa nähdä!

Se lipun hakeminen! Ratkaisin asian mielestäni hyvinkin ovelasti: tuuppasin myyjälle Runen sähköpostin ja sanoin että lue siitä, se on helpompaa kuin jos mä yrittäisin selittää. Se katto sitä, etsi sen lipun koneelta ja tulosti sen mulle ja sit katto mua jotenki vinosti hymyillen ja toivotti kivaa näytöstä... Tiesköhän se, et joku outo fani on tulossa? ;D
Ilmeisesti! Jotain se avautu Oslosta jossain vaiheessa - ilmeisesti siellä teatterit on ihan toista luokkaa ku täällä kaukasessa Suomessa... 8D
Se niiden studionäyttämö on muuten kans söpöin asia ikinä, niin pieni ja soma!
Ei sen mua tarttenu hoputtaa - mä vaan kiltisti seurasin perässä aina ku se lähti eteenpäin enkä jääny yhtään inisemään. Se ei nimittäin ollu viel roolivaatteissa tai mitään (sil oli mikki kiinni otsassa tosin, niin mä muistelen...), joten tajusin, ettei se voi mua siellä kauheen kauaa kierrättää. Et ei siinä oikeen mihinkää ehtiny kauaks aikaa pysähtyä happanemaan ja miettimään näkemäänsä... Niillä on lavassa muuten teipit mis lukee BARRIKADI siin kohas, mihin se barrikadi tulee - mut en nähny sitä lavastetta missään! Puu on ontto takaapäin.
XD Eeppisin ikinä.

Mä vaan tuijotin sitä sillai hämmentyneen näkösenä ja sitte se rupes pyytelemää anteeks. :D Rupes se melkeen pyytelemään anteeks sillonki, ku kiitin sitä Nyn puolesta sen nykysestä Facebook-profiilikuvasta (vilkaseppa sinne joutessas!) - mut mä sanoin, et älä viitti, se oli niin onnellinen et sen aivot melkeen halkes...
XDD Kun ennen esitystä ajattelin tota keskustelua Sörenin kanssa (mun osalta siis yhden sanan mittasta. Way to go...) niin rupesin nauramaan ittekseni ainaki kolmesti. Siihen tuli sellanen vähän happamanolonen pariskunta istumaan mun viereen, ja mulla oli täys naurukohtaus menossa just siinä vaiheessa kun ne saapu. Ne arpo tosi pitkään, kumpi "saa" istua mun viereen, ja sekös mun iloa lisäs, olin melkein kaksinkerroin siinä penkissä ku nauratti niin paljon... Mua ei voi päästää mihinkään, todellakaan, en osaa käyttäytyä yhtään! ;)
Sörenillä oli muuten tosi kaunis liivi sen Javert-asun alla, näin sen siinä lämmittelyssä! Sellanen ajanmukanen, tosin Javertille ihan liian kimaltava, siin oli kultanappeja ja ties mitä... :heart: :D
Kyllä ne lämmittelyt musta ainaki autto, oli ne niin hyviä! XD

Ja sit väliaikakeskusteluja! Kaks naista kakkosrivistä suoraan mun takaa väliajalla:
"Näitsä ku Metsäketo oli se kulkuri siin alussa?" (en muuten tajua, mitä ne tuolla tarkoitti. Kulkuri, milloin?)
"Joo... Se ei kyl yhtään sopinu sille, se kulkurin asu..."
"No ei niin! Mut mä ajattelin, et sillä on tekonenä siinä, ettei me niinku tunnistettais sitä..."
"...joo..."
"Mut sit se tuli takas! Ja se oli sen oikee nenä! JESSUS MIKÄ KLYYVARI"

XD Taivuin taas kaksinkerroin ja nauroin... Ja sitte samat kaks keskusteli myöhemmin, et onko Alexander kalju vai ei oikeesti. En kestäny enää. Käännyin ympäri ja sanoin et joo, on se. Ne reagoi kysymällä, onko parta aito. XDDD

Viime vappuun verrattuna tunnelma oli aika kuollu, mutta normiesitykseen verrattuna ihan kelvollinen. ;)

Mä näen jo silmissäni miten Runen saaminen haastateltavaks menee. Se ei nyt vastaa ennen ens lauantaita. Sitte me mennään moikkaamaan sitä ja mä olen että "I'm so sad to see you go, but how about the interview?". Se vastaa, et kyllä onnistuu. Lähetän sille kysymykset sähköpostilla. Sitte se häviää mun elämästä ikiajoiks eikä koskaan vastaa niihin mitään.
Tai sitte mä olen turhan perusnegatiivinen ihminen. ;) Toivomme parasta! Mä olen aivan järkyttävän utelias - siinä ku oikeesti puhuin sille, mitään kysymyksiä ei tietenkään tullu mieleen, mutta heti junassa keksin sivun verran asiaa...

Mutta jep! Päästään me! Ja kyllä halataan, vaikkei oliskaan!! :aww:

Harmittaa kyllä vähän tuo Än en dagin äänenlaatu - se on melkeen huonompi ku Youtubessa... :P Mutta siinä sentään kuuluu Runenki ääni!
Harmi - harkitse vielä, eturivi tyhjänä ja siellä olis parhaat kiksit (ja hintaki halvempi ku Les Misiin)... ;) Siis Lycken ääni, oikeesti, en kestä. Looppasin tota minuuttineljäkymmentä-pätkää koko eilisillan!
Reply
(1 Reply)
:iconushimooshroom:
ushimooshroom Featured By Owner Sep 23, 2011
Must.
Create.
Interpretive dance.
Then find someone who looks like Javert and force him to dance it.
Reply
:iconstarlene:
Starlene Featured By Owner Sep 24, 2011  Hobbyist General Artist
XD When you do, put it on Youtube and post me the link! ;)
Reply
:iconushimooshroom:
ushimooshroom Featured By Owner Oct 3, 2011
xD I will, if I do! :D This is now my goal in life.
Reply
:iconondyne:
Ondyne Featured By Owner May 15, 2011
Oh I have that song and I thinq this draw suits it!!! Yes it has a very strong base....
Reply
:iconstarlene:
Starlene Featured By Owner May 15, 2011  Hobbyist General Artist
XD Thanks!
Reply
:iconondyne:
Ondyne Featured By Owner May 15, 2011
HAHA , I love the final part of the song it's like a tongue-twister!!!
Reply
:iconmahersal:
Mahersal Featured By Owner Apr 26, 2011  Hobbyist General Artist
Javert dancing is the best mental image I have thought of in a while.
Reply
:iconstarlene:
Starlene Featured By Owner Apr 26, 2011  Hobbyist General Artist
:giggle:
Reply
:iconjencrocker:
JenCrocker Featured By Owner Apr 12, 2011  Hobbyist General Artist
He would. Ha ha.
Reply
:iconbrightlittleowl:
BrightLittleOwl Featured By Owner Jan 20, 2011
J'adore.
Quite simply. Enough said. This just became my favourite interpretation of 'Fantine's Arrest' EVER, merely on merit of Javert's little dance! :D Hats off!!
Reply
:iconstarlene:
Starlene Featured By Owner Jan 20, 2011  Hobbyist General Artist
:D THhanks so much!
Reply
:iconbrightlittleowl:
BrightLittleOwl Featured By Owner Jan 21, 2011
You're very welcome! ^^
Reply
:iconbrambles-de-la-fox:
Brambles-de-la-Fox Featured By Owner Jan 4, 2011
...you are so right. O.o It DOES sound like he's tossing in some sort of interpretive dance... :XD:
Reply
:iconstarlene:
Starlene Featured By Owner Jan 4, 2011  Hobbyist General Artist
:D Glad I'm not the only one who sees that - if I was I might get the tiniest bit worried about my sanity... ;)
Reply
:iconentirelyinsane:
EntirelyInsane Featured By Owner Jan 2, 2011
OOOOH!
I've been meaning to draw the scene of Fantine's arrest for years now. This is cool!
And Javert jumping around made me laugh, yes. He's just so cute there!
Reply
:iconstarlene:
Starlene Featured By Owner Jan 2, 2011  Hobbyist General Artist
I just have to ask - have you been meaning to draw this scene with a dancing Javert, or without? Not that it makes a huge difference, I'm just curious. ;P
Reply
:iconentirelyinsane:
EntirelyInsane Featured By Owner Jan 2, 2011
Um, definitely without. Only you'd come up with something that amazing. :D
Reply
:icontechnicolor-werewolf:
technicolor-werewolf Featured By Owner Jan 1, 2011  Hobbyist General Artist
Yes, yes, yes. I went and listened to that song and this was exactly what I saw in my head. :XD: I still can't help spontaneously breaking into dance myself when I hear it.
Reply
:iconstarlene:
Starlene Featured By Owner Jan 1, 2011  Hobbyist General Artist
I'm starting to think this is like a brain disease, this picture - I'm planting the image to surprisingly many heads, it seems... Oh well, the song just has that feeling, can't help it! :D
Reply
:iconthebroadwayparisian:
thebroadwayparisian Featured By Owner Dec 31, 2010
OH MY GAWD! YOU TITLED IT:
DITES-MOI CE QUI SE PASSE!!!! YES!
:sing: Qui à mort? Qui à tué?
Love that song soo much! nice!
Reply
:iconstarlene:
Starlene Featured By Owner Jan 1, 2011  Hobbyist General Artist
:D I'm trying to use my French skills every now and then... Not to say I've a lot of those skills, but anyway...
I like the song too - it's very addictive, even though I do think it's a bit too, hmm, fun-sounding for the moment. :giggle:
Reply
:iconthebroadwayparisian:
thebroadwayparisian Featured By Owner Jan 1, 2011
haha. I'm learning French. But YES! When learning the conjugation of "to take" or "prender"
Je prends
Tu prends
Il/elle/on prend
Nous prennon
Vous prennez
I'l/elle prennent

So my mom made a song to that tune and she was SO off of the beat. Like WAY off. haha. I learned it! :D And it is now the best song.
Reply
:iconstarlene:
Starlene Featured By Owner Jan 2, 2011  Hobbyist General Artist
I guess I should try to figure out songs too, maybe they would help me learning more! :giggle:
Reply
:iconthebroadwayparisian:
thebroadwayparisian Featured By Owner Jan 3, 2011
It's a good way to learn for a musical person. Or at least me. haha. I did one for Castle on a Cloud, Dites-moi Ce Qui Se Passe, and I did one for the part of One Day More where Marius and Cosette sings. haha. Yeah, I guess we love our Les Mis!
Reply
:iconsark:
sark Featured By Owner Dec 31, 2010  Student General Artist
YES
Did I miss this? HOW.
Reply
:iconjesta-ariadne:
jesta-ariadne Featured By Owner Dec 31, 2010
YES. This is so very exactly what Javert is doing at that point, and to think I hadn't realised until now.
Reply
:iconstarlene:
Starlene Featured By Owner Jan 1, 2011  Hobbyist General Artist
Well, glad to have helped you to realise it now, better late than never! ;P
Reply
:iconannecat:
AnneCat Featured By Owner Dec 30, 2010
LOL! I know exactly what you mean about that song. The instrumentation is just so... bouncy? Also, hot damn that is one fine-lookin' Javert you got there. I want me one of those.
Reply
:iconstarlene:
Starlene Featured By Owner Dec 31, 2010  Hobbyist General Artist
:D I think they should make dancing Javert action figures. Maybe to celebrate the 30th anniversary in few years?
Reply
:iconotaku1013:
otaku1013 Featured By Owner Dec 29, 2010  Hobbyist Traditional Artist
i love you.
this song is epic. especially when all of a sudden a billion people start singing with javert. the power of the law, baby.
Reply
:iconstarlene:
Starlene Featured By Owner Dec 30, 2010  Hobbyist General Artist
:D Thanks.
Yeah, the part when everybody sings with Javert is great - actually, the song makes him sound almost like a rock star whose fans sing along with him... :XD:
Reply
:iconotaku1013:
otaku1013 Featured By Owner Dec 30, 2010  Hobbyist Traditional Artist
its his army of fangirls!!
Reply
Add a Comment:
 
×
Details

Submitted on
December 29, 2010
Image Size
435 KB
Resolution
690×674
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
2,786
Favourites
53 (who?)
Comments
93
×